VINKEL, RIJSHOEVE , Ref.nr. 2013015

Rijshoeve 3, 5382 KX Vinkel, Nederland
for Sale €799.000 kk - Villa
2013015 1200 m2 4 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Garage

BEGANEGROND:

Entree
De entree is uitgebouwd met een ruime luifel steunend op 2 pilaren en voorzien van verlichting.

De voordeuren, woonkamerdeuren en tuindeuren zijn zeer fraai in lijn aangelegd.
Evenals de verlichting van entree, woonkamer en terrasoverkapping.

De Hal
In de riante, lichte hal valt uw oog direct op de markante hardhouten (merbau) trap. Via het schalmgat kijkt u tot aan de zolder en of kelder.

De woonkamer
De woonkamer is bijzonder royaal en gericht op de achtertuin. de gehele benedenverdieping van het hoofdgebouw is voorzien van vloerverwarming in combinatie met radiatoren voor maximaal comfort. De woonkamer is zodanig ingericht dat indien gewenst een extra wand geplaatst kan worden.

De keuken
De open keuken is voorzien van een verhoogde en verdiepte keukenopstelling. De apparatuur bestaat uit een combi oven, een hetelucht oven, een gaskookplaat, een vaatwasser, koelvrieskast, afzuigschouw en veel kastruimte. Alle voorzieningen zijn aangepast op de eventuele wens van een (half) gesloten keuken. Inductie koken voorbereid.

Bijkeuken / berging en toilet
Ruime bijkeuken/berging met daarin het beneden toilet. Het moderne centraal opgestelde toilet is goed bereikbaar vanuit de woonkamer, het terras en de garage/kantoorruimte. In de bijkeuken zijn ook de aansluitingen voor wasmachine en droger. Er is ruimte voor het kunnen opbouwen van een kastenwand.

De garage / kantoorruimte
Deze inpandige garage ruimte is volledig gestuukt en kan uitstekend dienst doen voor huisgebonden beroep. De verlichting wordt middels bewegingssensors geschakeld. U heeft vanuit deze ruimte toegang tot de bijkeuken / berging met toilet, de achtertuin en de oprit. Deze garageruimte is voorzien van verwarming en een stofzuiginstallatie.

1E VERDIEPING:

Via de ruime overloop heeft u toegang tot 4 slaapkamers.

Slaapkamer 1
Alle slaapkamers zijn ruim van opzet en van hoogwaardig afgewerkte kwaliteit, met laminaten vloer en gestuukte wanden. De slaapkamer is 22 m² groot.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer heeft hetzelfde afwerkingsniveau als slaapkamer 1. De kamer heeft een grootte van 14 m².

Slaapkamer 3
Slaapkamer 3 is 16 m² groot. Deze kamer is gemakkelijk in te delen, heeft net als de andere slaapkamers laminaat en gestuukte wanden. De kamer geniet veel lichtinval.

Slaapkamer 4
Hetzelfde geldt voor slaapkamer 4 met een grootte van 16 m². Deze slaapkamer heeft 2 ramen in 2 gevels.

Badkamer 1
De eerste badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en design radiator.

Badkamer 2
De tweede badkamer is voorzien van een toilet, inloopdouche en wastafel. De woning heeft een systeem van warmte-terugwinning uit gebruikt douchewater voor beide douches.

2E VERDIEPING:

Zolder
De ruime, hoge zolder is voorzien van twee dakramen. De zolder is voorbereid op een badkamer / toilet / keukenblok met stopcontacten langs de wanden. De gordingen zijn dubbel uitgevoerd waardoor de wens van een dakkapel eenvoudig te verwezenlijken is. Op de zolder bevindt zich de HR Excellent Ecomline CV.

Technische installaties:
ITHO-luchtventilatiesysteem
Het gescheiden (beganegrond en eerste etage) ITHO lucht balans- ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de inkomende lucht wordt verwarmd via warmtewisselaars. Zo wordt energiezuinig de woning constant van verse lucht voorzien.

Elektrische installaties: Domotica systeem
Vermeldenswaardig is absoluut het feit dat de woning is voorzien van een Domotica systeem met astroklok. Dit systeem stelt u o.a. in staat alle lampen, stopcontacten en schakelaars naar eigen idee te programmeren. U bepaalt zelf welke lampen wanneer, hoe en hoelang aangaan. U schept met dimfuncties overal zelf de juiste sfeer. Daarnaast kan het systeem nog meer met als doel een hoger comfort van wonen.

OVERIGE VERDIEPINGEN:

Kelder
Vanuit de hal kunt u rechtstreeks via een open verbinding naar de royale en comfortabele kelder met een grote van 29 m². De lucht in de kelder wordt ververst door het ventilatiesysteem, ook kunnen de 2 ramen open. De wanden en bodem van de kelder zijn aan de buitenzijde geïsoleerd, dit voorkomt vochtige wanden en een vochtige vloer bij weersomslag. In de lange wanden zijn de nodige stopcontacten voorzien en er is een aansluiting voor het centraal stofzuigsysteem.

TUIN:

Tuin en oprit
De tuin is voorzien van een achterom en een deels overdekt, verlicht terras. De overkapping is voorzien van een lichtstraat. Daarnaast zijn aansluiting voor TV,radio, 220v, en terrasverwarmers aangebracht. Het terras is aangelegd met hardsteen.
Voor de garage / kantoor is de oprit welke plaats biedt aan 4 personen auto s.

Property on Map

Agent van Hensbeek Housing


Know More

Contact

Loading...

Similar Properties